Meniu
Cosul tau

Termeni & Condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Dacă nu acceptați acești "Termeni și Condiții", nu folosiți acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

 

 

 

Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul RosseLenjerii.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele RosseLenjerii.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea societății.
Nu puteți folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale RosseLenjerii.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiper-linkurilor către pagina de index a RosseLenjerii.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul RosseLenjerii.ro într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyper-linkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.

Înregistrarea ca utilizator


Site-ul RosseLenjerii.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului RosseLenjerii.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a RosseLenjerii.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile RosseLenjerii.ro.
Dacă folosiți acest site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator, creat pe site.
RosseLenjerii.ro poate vinde produse pentru minori, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de RosseLenjerii.ro. Dacă aveți mai puțin de 18 (optsprezece) ani, puteți achiziționa produsele RosseLenjerii.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
RosseLenjerii.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyper-linkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Datele Personale


Prin înregistrarea ca utilizator al RosseLenjerii.ro, vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dumneavoastră ca utilizator al serviciului RosseLenjerii.ro. De asemenea, pentru a vă abona la news-letterul sau alertele RosseLenjerii.ro, va trebui să ne comunicați o adresa de e-mail validă precum și alte date legate de dumneavoastră. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de RosseLenjerii.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră.Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe RosseLenjerii.ro, este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor;
- înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al RosseLenjerii.ro
- efectuarea plății produselor (în situația în care optați pentru plata online cu cardul bancar). Plata se efectuează online sau sau numerar/cash, în condițiile reglementate la capitolul Metode de plată, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG448/2005.
Livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe RosseLenjerii.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.


Refuzarea unei comenzi


La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email sau telefonic de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda dacă: nu avem pe stoc produsul comandat (epuizarea stocului); a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului
; ați produs daune site-ului RosseLenjerii.ro prin repetate schimburi de produse fără motive întemeiate sau comenzi neridicate; limbaj licențios sau amenințări; pretenții nejustificate și exagerate asupra anumitor tipuri de produse care în prealabil au toate specificațiile afișate în pagina de produs.
 

 

 

Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe RosseLenjerii.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online (card bancar) sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales plata cu cardul bancar, urmați instrucțiunile din ecranul pentru plată. Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.


Descrierea și returnarea produselor

RosseLenjerii.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, RosseLenjerii.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de RosseLenjerii.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl puteți returna respectând prevederile politicii de returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

În cazul în care înțelegeți să valorificați acest drept, aveți următoarele obligații:
- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumpărat (în stare de funcționare), nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.
- dacă ați cumpărat mai multe produse identice, doar unul să fi fost desigilat. Returul de acceptă doar dacă celelalte produse sunt sigilate.

 

Motive pentru care se refuză returul produselor:

- deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorată neambalării corespunzătoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client  

- deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalării corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original;

- utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii

- în cazul produselor textile, dacă acestea au fost spălate. Produsele spălate nu se pot returna din motive de igienă.

Indiferent de metoda de plată aleasă de dumneavoastră pentru produsele achiziționate din magazinul RosseLenjerii.ro, în eventualitatea în care returnați un produs, contravaloarea acestuia va fi restituită doar prin transfer bancar. Contravaloarea taxei de transport nu se restituie.

 

În cazul în care, din greșeală, ați primit alt produs decât cel comandat de către dumneavoastră, acesta se schimba, iar noi vom suporta costurile de transport.

În cazul în care vina nu este a noastră, și dumneavoastră alegeți să faceți un schimb, se va percepe taxa de transport aferentă caracteristicilor coletului în funcție de politica comercială dintre RosseLenjerii.ro și firma de curierat parteneră (în acest caz, taxa de transport poate fi diferită față de taxa de transport standard).
Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ura sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. RosseLenjerii.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația, de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe RosseLenjerii.ro, transmiteți, în afara cazurilor in care societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe RosseLenjerii.ro, cedați dreptul societății de a folosi numele dumneavoastră in relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale RosseLenjerii.ro.

RosseLenjerii.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. RosseLenjerii.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. RosseLenjerii.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

Forță Majoră

RosseLenjerii.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către RosseLenjerii.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința RosseLenjerii.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la RosseLenjerii.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat in sistemele RosseLenjerii.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

Publicitatea


RosseLenjerii.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea RosseLenjerii.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de Confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

RosseLenjerii.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email sau să ne contactați la numărul de telefon afișate la capitolul Despre noi..

Legislația aplicabilă


Serviciile oferite de Societate prin intermediul RosseLenjerii.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile RosseLenjerii.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul RosseLenjerii.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente.

Prezentarea ofertei


RosseLenjerii.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul RosseLenjerii.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul RosseLenjerii.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul RosseLenjerii.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

 

Site-ul nostru web folosește cookie-uri
Rosselenjerii.ro folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. De asemenea, afișăm publicitate sigură, sigură și non-personală pentru a sprijini acest site.
Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru.
Puteți citi mai multe despre cookie-uri la https://www.aboutcookies.org/